Nygatan 14, Umeå, Sverige Svetsarvägen 15, Solna, Sverige Södra Vägen 34, Göteborg, Sverige Kyrkogatan 17, Lund, Sverige 010-195 92 10

Agiltec har nyligen haft avstamp för nätverket ”Agilt i offentlig sektor”. Det var sju stycken organisationer inom den offentliga sektorn representerade; Försäkringskassan, Lantmäteriet, Stockholms stad, Kronofogdemyndigheten, Skatteverket, Polismyndigheten och Arbetsförmedlingen.

Träffen inleddes med att Dennis Bergman från Agiltec presenterade en omvärldsöversikt gällande trender inom det agila området. Efter det reflekterade vi över vad som skiljer agilt införande i den offentliga världen med den privata.

Därefter gjordes en nulägesöverflyging per organisation där erfarenheter delades. Vi identifierade ett antal gemensamma utmaningar som vi kommer att fortsätta att nätverka kring.

Nästa träff kommer att gå av stapeln i slutet av mars.

Om du också arbetar med agilt införande inom offentlig sektor och vill vara med så tveka inte att höra av dig till Omar, omar.zaghdane@agiltec.se, så får då både en inbjudan till nästa träff och LinkedIn gruppen som skapats för att hålla kontakten inom detta område.

Offert / Fråga

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offert / Fråga