Nygatan 14, Umeå, Sverige Svetsarvägen 15, Solna, Sverige Södra Vägen 34, Göteborg, Sverige Kyrkogatan 17, Lund, Sverige 010-195 92 10

I torsdags genomförde vi på Agiltec vårt andra event inom offentlig sektor. En eftermiddag med syfte att hjälpa offentlig sektor att komma framåt i den agila förändringsresa många verksamheter kämpar med. Fokus denna gång var att skapa insikter och förståelse för ledarskapets påverkan.

För att hålla uppe energin varvades tiden med föreläsning om agilt ledarskap – både övergripande samt djupare inom några utvalda områden – och reflektion över hur det ser ut i den egna verksamheten, både när det gäller utmaningar och styrkor eftersom styrkorna är viktiga att bygga vidare på. Som avslutning fick en person från varje verksamhet lyfta en problemställning som man ville komma vidare i för att börja förbättra på hemmaplan.

Nivån på energin och engagemanget var hög hela sessionen trots att flera deltagare hade skippat lunchen för att hinna vara med, så vi som arrangörer hade inte behövt skapa ett upplägg som underlättade för att hålla uppe energin.

Dagens deltagare kom från 9 olika verksamheter – det var en härlig blandning av chefer på olika nivåer, ansvariga för agil transformation, agila coacher, förändringsledare och verksamhetsutvecklare

Ett axplock av den feedback vi hörde under dagen:
”Jag känner mig stärkt när jag går härifrån”
”Jag trodde vi var ensamma med den här utmaningen, men det är vi ju inte alls – vad skönt!”
”Vi har ju väldigt bra förutsättningar att komma vidare med det vi har börjat med”

Stort tack till er alla som var med på vårt event och öppet delade med er av era erfarenheter och utmaningar!

Förhoppningsvis knöts nya kontakter mellan verksamheterna. Att jobba med förändring är krävande och att hitta personer att bolla med kan göra stor skillnad i hur man orkar ta sig framåt!

Denna gång var vårt event i centrala Stockholm. 15 maj genomför vi motsvarande event i Umeå (men begränsar oss inte till offentlig sektor den gången). Det finns fortfarande några platser kvar om du är intresserad av att delta. Bor du i södra Sverige, så håll ögonen öppna, vi har preliminära planer på att även köra eventet i Malmö och Göteborg.

Offert / Fråga

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offert / Fråga