Nygatan 14, Umeå, Sverige Svetsarvägen 15, Solna, Sverige Första Långgatan 4, Göteborg, Sverige Kyrkogatan 17, Lund, Sverige 010-195 92 10

Den 23 augusti slår vi äntligen upp portarna för Agiltec Mitt som kommer att supporta den spännande och expansiva Östersund- och Sundsvallsregionen.

VD för Agiltec Mitt blir Tomas Löfstrand som har en gedigen erfarenhet inom systemutveckling, ledarskap och agilt arbete. Tomas kommer närmast från Extenda i Östersund.
Agiltec Mitt kommer att fokusera på att erbjuda konsultstöd inom transformationsledning, agil coachning, produktägarskap, scrum master, CI/CD och DevOps.
Precis som övriga siter kommer Agiltec Mitt ha kompetens inom både SAFe och Agiltecs egna metoder BeAgile™, GoAgile™ och StayAgile™ samt vår applikation Agiltec Planner.

Vi ser fram emot att följa Tomas och Agiltec Mitts fortsatta utveckling i samklang med våra värderingar Glädje, Teamwork och Ständig utveckling!

Om du redan nu är intresserad av att veta mer om Agiltec Mitts erbjudande och vad vi skulle kunna hjälpa ditt företag med eller om du är nyfiken på att vara med på vår resa som medarbetare så kontakta gärna Tomas direkt på telefon nr: 073-322 31 33 eller på tomas.lofstrand@agiltec.se

Offert / Fråga

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offert / Fråga