Nygatan 14, Umeå, Sverige Svetsarvägen 15, Solna, Sverige Första Långgatan 4, Göteborg, Sverige Kyrkogatan 17, Lund, Sverige 010-195 92 10

Är du frälst av Lean?

Är ledning av Agila team din grej?

Agiltec söker nu Lean/Agila coacher till Göteborgskontoret. Vi söker stjärnorna som gör skillnad och lyckas – både för kunderna och för sin egen personliga utveckling.

Som Lean/Agil coach jobbar du nära våra kunder för att säkra förståelsen för och tillämpningen av agila ramverk och metoder. Du kommer utbilda och coacha ledare och team i agila metoder och Lean-tänkande, säkerställa att alla ceremonier blir av och att de som deltar förstår dess syfte. Du har ett lärande och lyssnande förhållningssätt, redo att upptäcka och hantera nya situationer och ideer kontinuerligt. Vi söker en problemlösare som gillar utmaningar, kunderna kommer inte till oss med de enkla problemen, de löser de själva.

Du är en coachande ledare som skapar förutsättningar för andra att lyckas, har erfarenhet av strategiskt arbete, facilitering och konflikthantering. Du hjälper team och intressenter att förstå och anamma empirisk iterativ produktutveckling. Du kommer säkerställa att agila mätetal tas fram, monitoreras och ageras på. Du hjälper organisationen att ta fram lösningar på eventuella problem som påvisas av mätetalen.

Du är en facilitator, lärare, coach och mentor för team, organisationer och koncerner. Du kommer behöva förmågan att ha en pragmatisk hållning i din coaching med förmågan att anpassa den till den agila mognadsgraden i organisationen du jobbar med. Du kommer att ha olika roller beroende på organisationens behov och dina egna förmågor, såsom Scrum Master, Teamcoach och Organisationscoach.

Frågor om tjänsten besvaras av Karin Höök, se kontaktuppgifter nedan.

Låter detta intressant? Fyll i ansökningsformuläret här nedan så återkommer vi inom kort!

Sök tjänsten

  • Ladda upp ditt CV nedan, eller sök tjänsten utan.
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf.

Frågor om tjänsten besvaras av Karin Höök

Karin Höök

VD Agiltec Göteborg

Offert / Fråga

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offert / Fråga