Nygatan 14, Umeå, Sverige Svetsarvägen 15, Solna, Sverige Södra Vägen 34, Göteborg, Sverige Kyrkogatan 17, Lund, Sverige 010-195 92 10

En eftermiddag med Agilt Ledarskap

Datum: 15 maj, kl 13:00 - 17:00
Plats: Väven, P5, Storgatan 46A, Umeå
Lärare: Lotta Nordqvist och Dennis Bergman

Fåtal platser kvar

Att leda i en agil organisation

Hur ska jag agera för att hjälpa teamen lyckas?

Vad har andra organisationer för erfarenhet?

Välkommen till en eftermiddag där du har möjlighet att utforska ledarskap i agila organisationer! Vi på Agiltec bjuder in till detta för att sätta fokus på ett aktuellt ämne som engagerar många.

Vi tar tillfället att dela med oss av vår kompetens inom området, men tyngdpunkten kommer att ligga på kunskapsdelning för att ni som deltagare ska ha möjlighet att inspirera varandra att jobba vidare inom området.

Vi kommer att ha en interaktiv eftermiddag med övningar, korta presentationer, frågor och reflektion – allt för att du ska få med så mycket som möjligt till din vardag.

När du lämnar dagen kommer du att ha ökat din förståelse för vilken typ av ledarskap som stärker agila organisationer samt förhoppningsvis inspirerats av vad andra har åstadkommit. Vi ser även framför oss att detta tillfälle kan leda till att vissa av er fortsätter att träffas och stötta varandra.

Från tidigare tillfällen med denna workshop har vi sett att de företag som har med flera personer får ut allra mest, så skicka gärna vidare inbjudan till en chefskollega! Vi begränsar dock till tre personer från respektive företag.

Vi avslutar dagen med en After Work kl.17-19 för de som vill stanna och prata vidare med varandra!
 

Välkommen!

Kursfakta

Deltagandet är kostnadsfritt. Anmäl dig enklast genom att skicka ett mail till lotta.nordqvist@agiltec.se Detta kurstillfälle är fullbokat!

Var: Stockholm City Center Conference, Barnhusgatan 12-14
När: Torsdagen 3 oktober kl.13-17 Workshop, kl.17-19 After Work
Vem: Chefer och ledare i agila organisationer
Frågor: Kontakta Lotta Nordqvist, 076-66 98 467, lotta.nordqvist@agiltec.se

Offert / Fråga

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offert / Fråga