Nygatan 14, Umeå, Sverige Svetsarvägen 15, Solna, Sverige Första Långgatan 4, Göteborg, Sverige Kyrkogatan 17, Lund, Sverige 010-195 92 10

Nu har vi glädjen att hälsa Johanna välkommen till Agiltec i Göteborg!

Johanna är en rutinerad scrum master med ett stort intresse för agila metoder. Hon är certifierad SAFe Agilist och certifierad Scrum Master med erfarenhet av övergång till agilt arbetssätt. Som scrum master drivs Johanna av att facilitera för teamet genom att sätta fokus på kvalitet, teamkänsla, arbetsglädje samt undanröjande av hinder, så att teamet kan lägga sin energi på leverans, produktivitet och kontinuerlig förbättring med kunden i fokus.

Hon har jobbat som scrum master sedan 2012 då det leveransteam hon ledde gjorde den agila resan och teamets resultat förbättrades så kraftigt att de mottog ”Golden Touch Award” från företagets VD (Volvo IT). Johanna har även tillsammans med en kollega lärt upp och coachat ett agilt team i Indien. Hon ser sig själv som en lagspelare och har en naturlig talang i att involvera och motivera människor med sin positiva energi.

Vi är väldigt glada att Johanna valde att gå en spännande framtid till mötes ihop med Agiltec!

Offert / Fråga

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offert / Fråga