Nygatan 14, Umeå, Sverige Svetsarvägen 15, Solna, Sverige Första Långgatan 4, Göteborg, Sverige Prästgatan 42, Östersund, Sverige Kyrkogatan 17, Lund, Sverige 010-195 92 10

Idag har vi glädjen att hälsa Mikael välkommen till Agiltec i Göteborg!

Mikael är en rutinerad scrum master med ett stort intresse för agila metoder. Han har en gedigen kunskap kring agila ceremonier och kan med van hand guida team genom retrospectives, demos och sprint plannings. Mikael är certifierad SAFe Agilist och SAFe Advanced Scrum Master och har praktiskt erfarenhet i att arbeta i skalade agila miljöer.

Mikael är också en uppskattad teamcoach, mycket på grund av hans erfarenhetsbaserade kunnande kring agila teorier och ramverk samt hans utåtriktade, hjälpsamma personlighet. Han är pragmatisk och kan kombinera teori med verklighet för att uppnå mesta möjliga värde för verksamheten.

Mikael har mer är 20 års erfarenhet av systemutveckling, och har varit involverad i projekt av olika storlek. Han har varit verksam i diverse olika roller; Utvecklare, Teknisk Lead, Arkitekt och Scum Master.

Mikael är en väldigt positiv person som sprider energi bland sina kollegor och vi är väldigt glada att Mikael valde Agiltec som sin framtida arbetsgivare. Konstant förbättring och att hjälpa människor och grupper att växa är något han brinner för och nu växer vi tillsammans!

Offert / Fråga

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offert / Fråga