Nygatan 14, Umeå, Sverige Svetsarvägen 15, Solna, Sverige Södra Vägen 34, Göteborg, Sverige Kyrkogatan 17, Lund, Sverige 010-195 92 10

Dags för nästa steg i karriären?

Vill du bli en del av vårt härliga team?

Till vårat kontor i Skåne söker vi nu dig som brinner för det agila arbetssättet samt innehar kompetens och erfarenhet som Agil Coach/Scrum Master. Vi ser gärna att du har kunskap om fler metoder som SAFe eller LeSS. Det är meriterande om du jobbat i större organisationer där agila arbetssätt har använts fullt ut. Det är även meriterande om du har en bakgrund som systemutvecklare.

Som person tror vi att du är konsultativ och affärsmässig. Du har även en god kommunikativ förmåga samt en pragmatisk inställning till problemlösning. Du beskrivs oftast av dina kollegor som positiv, prestigelös och inkluderande.

Självklart är du även en stjärna på att bygga relationer och på att engagera människor.

Vi erbjuder:

Du får möjligheten att vara i en organisation som är i stor tillväxtfas och där man generöst delar med sig kompetenser och erfarenheter. Vi har roliga, utmanande uppdrag. Väljer du att ansluta dig till oss så lovar vi att du kommer till ett välkomnande och härligt gäng som drivs och lever efter våra värderingar; Glädje, Team och Ständig utveckling!

Frågor om tjänsten besvaras av Omar Zaghdane. Se kontaktuppgifter nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök tjänsten

  • Ladda upp ditt CV nedan, eller sök tjänsten utan.
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf.

Frågor om tjänsten besvaras av Andreas Wikström

Andreas Wikström

Affärsutvecklare, Stockholm

Offert / Fråga

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offert / Fråga