Nygatan 14, Umeå, Sverige Svetsarvägen 15, Solna, Sverige Södra Vägen 34, Göteborg, Sverige Kyrkogatan 17, Lund, Sverige 010-195 92 10

För att skapa förändring så behöver även vår miljö förändras ibland. Därför genomfördes den senaste workshopen för Skatteverket i Västerås i en yogasal. Utrymmet gav en varm och kreativ miljö och en variation från miljön de arbetar i varje dag. Vi började med en enkel andningsövning och avslutade dagen med några sittande yoga positioner, asanas.

Det var mycket uppskattat och för några deras första möte med yoga. Workshopen handlade om att ta fram fokusområden och prioriteringar för vad som behöver förändras för att uppfylla deras vision och röra sig mot ett agilt arbetssätt. Förändring kan vara svårt men när vi finner allierade som vill röra sig i samma riktning kan vi stödja varandra.

Denna grupp fann att de hade liknande behov och prioriteringar. Nästa steg är att agera och stödja varandra på vägen. För mig så hjälper yoga mig varje dag när jag driver förändringsarbete att grunda mig i mina egna värderingar, de agila värderingarna och återhämta min kraft att driva förändring. Kraften i förändring sitter inte i mig som förändringsledare utan i min förmåga att ena en grupp med liknande värderingar att arbeta i samma riktning mot samma mål. Det är då hållbar förändring kan ske.

Isabelle Svärd, Agil coach
isabelle.svard@agiltec.se

Offert / Fråga

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offert / Fråga